Regenerativ & bæredygtig kropspraksis

Centrering og nærvær med inspiration fra Japansk kampkunst.

24. november – kl 18 –  21.  ManuVisionhuset -Mejlgade 28, 8000 Århus C.

Hvad vil det helt konkret sige, kropsligt at være til stede på en måde, som er regenerativ?

Hvis du er leder, konsulent eller arbejder med relationer, ved du, hvor vigtigt det er at være i balance med dig selv og dine omgivelser. Du ved også, hvor svært det kan være at opnå den balance i en verden, der er fuld af stress, forandringer og udfordringer.

På workshoppen her vil du blive præsenteret for et bud på, hvordan det regenerative og det bæredygtige kan få en plads, i din helt almindelige hverdag – både den professionelle og den private..

Afsættet er den forståelse af kropsligt tilstedeværd (embodiment), som findes i den japanske kampkunst, Aikido. Du vil blive præsenteret for en konkrete og praktisk praktisk tilgang til  centrering, nærvær, flow og kontakt; En tilgang som kan hjælpe dig til at være på én gang mere kropsligt- og mere uanstrengt til stede i verden;  både når du møder andre mennesker, når du skal performe, håndtere konflikter, give omsorg etc.

Workshoppen giver dig en unik mulighed for at udvikle praktiske kompetencer på en sjov og inspirerende måde, som vil gavne dig både personligt og professionelt.

Om Aikido

Aikido er en japansk kampkunst udviklet i starten af det 20. århundrede, baseret på gamle sværdteknikker. Aikido har et moderne syn på konflikthåndtering, og handler derfor grundlæggende ikke om at slås og kæmpe, men om at skabe situationer, hvor konflikter kan afmonteres eller slet ikke opstår. Udover afværge- og selvforsvarsteknikker er meditation, åndedrætsøvelser og kropsbevidsthedstræning er en central del af Aikido-praksissen.

aikido teknik

Praktisk

Workshoppens praksis-del varer i ca 2 timer.

Herefter mødes vi i et tilstødende lokale over et glas rødvin eller en sodavand, og reflekterer struktureret over, hvordan det oplevede kan tages med hjem og anvendes i praksis.

Du skal møde op i- eller medbringe tøj, som du kan bevæge dig i.

Diverse skader er ingen forhindring for at deltage – skriv evt. og spørg, hvis du er i tvivl.

Prisen for deltagelse er kr 279,-  (+ gebyr)
Dette inkluderer drikkevarer og snacks.

Tilmelding via linket her

Underviser

Jacob Aremark er cand. mag. i filosofi og har trænet Aikido i omkring 25 år.

Med afsæt i bl.a. Aikido har han undervist i emner som fysisk og mental sundhed, kommunikation, præstationsteknik, konflikthåndtering og ledelse hos større danske- og internationale virksomheder, på hospitaler, musikkonservatoriet, universiteter og en masse andre steder.