Om mig

Jeg har  altid været interesseret i sammenhængen imellem krop og sind.
Da jeg tilfældigt faldt over japansk kampkunst som 6årig, var det som at genfinde noget, jeg allerede kendte – det er blevet til over 30 års træning i diverse former for kampkunst – de sidste små 25 år med Aikido.
Yoga blev for godt 15  år siden en del af mit kropslige ståsted – jeg er stadig i gang med at udforske, undersøge og videreuddanne mig på det felt.
For små 10 år siden faldt min interesse på ManuVision, et dansk udviklet behandlings og træningssystem, som jeg nu er certificeret inden for.
Teoretisk har jeg suppleret min interesse med en kandidatgrad i filosofi, hvor jeg specialiserede mig i de dybere filosofiske teorier om kropsbevidsthed.
Og endelig har jeg – ikke mindst i forbindelse med skrivningen af min bog –  brugt rigtig meget tid på at læse op på og studere dels den filosofi der ligger til grund for vestlig kropsterapi (Reich, Lowen etc.) samt yogaens dybe filosofi og lange historiske tradition.
Herunder kan du læse lidt om, hvordan de forskellige “ben” spiller ind i det, jeg laver i dag.

Cand. mag. i Filosofi
(2004)

Jeg har en kandidatgrad i filosofi fra Aarhus Universitet. Og selvom jeg sjældent underviser i Platon eller Kant, har filosofien hjulpet mig rigtig meget i det, jeg laver i dag – for som filosof lærer man at se sammenhænge, og stille gode spørgsmål.

Læs mere om filosofi…

Certificeret yogalærer
(2006)

Jeg har over 1000 timers uddannelse og flere tusind timers undervisning bag mig. Jeg har undervist yoga fast de sidste 15 år og været tilknyttet flere yogalæreruddannelser som underviser og censor.

Læs mere om yoga…

Højt gradueret kampkunstlærer

Jeg startede med kampkunst for over 30 år siden og jeg har trænet bl.a. Karate, Jiu-Jitsu, BJJ, og Wing Chun. De sidste 20 år har jeg udelukkende trænet Aikido, som jeg har  sort bælte (3. dan) i.

Læs mere om Aikido…

ManuVisionbehandler og
-træner  (2014)

Jeg er uddannet ManuVision kropsterapeut og træner, og jeg har løbende haft klienter siden jeg var i begyndelsen af min uddannelse (2012).

Læs mere om ManuVision…

Kunder og samarbejdspartnere

Jeg har i over 12 år drevet virksomhed og jeg har i den tid lavet kurser og workshops for bl.a.:

Aalborg Universitet, Arkitektskolen i Århus, Det Kgl. Jyske musikkonservatorium, Den Danske Scenekunstskole i Århus, Fægtelandsholdet, Psykomotorikuddannelsen, Danish Crown, ARLA Foods, ISS Jobudvikling, Attractor/Rambøll management og mange flere.

Jeg har desuden gæstet et utal af højskoler, aftenskoler, yogastudier, terapeut-/coach-uddannelser og mange andre spændende steder.
Jeg har lavet kurser for mennesker med stress og/eller depression, for mennesker med synshandicap, for topchefer, for socialrådgivere, psykologer, fabriksarbejdere, massører, fysioterapeuter, gymnasieelever og for alle mulige andre.