Kom til stede i hverdagen – meditationsforløb hen over tre en halv månede, sensommer/efterår 2024

– Århus (Beder) –  3 mdr., hver anden onsdag med start 21. August -2024

Meditation er et redskab, som alle kan have gavn af – og kan du ikke finde ud af det, er det fordi du ikke har fået de rigtige instruktioner!

Kroppen rolle i kreative processer

Den gang du startede til fitness. Gik du da rundt nede i centeret et års tid og pillede lidt ved maskinerne inden du fik en instruktør til at lave dig et træningsprogram? Nej, selvfølgelig ikke.

Men sådan er der mange, som angriber meditation; de læser lidt, ser en youtube video og er lidt ærgerlige over, at de aldrig rigtig får knækket nødden.

Hvis du ikke kan i forvejen, så er personlig instruktion det bedste. Det gælder både for fysisk- og for mental træning. Og hvis du godt kan i forvejen, så kan det måske alligevel være en idé, en gang imellem at få justeret sit program og sine øvelser.

Tillige er det af uvurderlig hjælp at sidde sammen i en gruppe. Dels fordyber det praksis at sidde sammen, dels er det en lejlighed til at dele erfaringer og oplevelser med andre, som er i samme situation.

Hvad er meditation?

På overfladen er meditation et redskab til indre ro og afstressning. På et dybere plan er det et redskab til blive klogere på de mekanismer, som ligger til grund for vores tanker og følelser, så vi dermed bedre kan tage ejerskab over vores eget liv.

Min tilgang til meditation er udogmatisk, praktisk og logisk.

Du bliver ikke bedt om at tro på noget. I stedet bliver du præsenteret for en række redskaber, som du kan bruge og tilpasse din egen konkret livssituation, og til det, som du ønsker at bruge meditation til.

Ønske du at gøre meditation til en del af din hverdag,  er det bedste du kan gøre, at deltage i et forløb som dette her:

  • Du får en introduktion til simple & effektive meditationsteknikker.
  • Du bliver holdt fast på at integrere meditation som fast praksis i dit liv.
  • Du får mulighed for at stille spørgsmål og bliver guidet ift dine præcise behov.
  • Du får støtte af at træne sammen med andre.

Praktisk

Vi mødes hver anden onsdag i tidsrummet 18:30-20:30 hen over 3 måneden – i alt 16 timer –  på følgende datoer: 

21., aug.

4. sep., 18. sep.,

2. okt. 16. okt., 30. okt.,

13. nov., 27. nov.,

Gruppen består både af nye deltager samt deltager fra de foregående hold, som ønsker at fortsætte.

Hver gang vil der være oplæg og vi vil meditere sammen. Vi vl dele de erfaringer, vi gør os med at integrere meditationspraksis i hverdagen. Vi diskuterer  forskellige temaer i mindre grupper,  og der vil være mulighed for at stille spørgsmål i forhold til ens egen praksis.

Pris: kr.1250,-

1:1 instruktion

Hvis du oplever behov for yderligere vejledning, kan du i forbindelse med forløbet yderlige tilkøb 1:1 sessioner til kr 400,- /  time

Tilmelding

Workshoppen foregår på
Byvej 19, 8330 Beder
(Bus 100 og Letbanen går nærmest lige til døren.)

Tilmelding og eventuelle spørgsmål til : jacob@aremark.dk
Herefter modtager du info om betaling mm.

Workshoppen afvikles af Jacob Aremark

Jeg stiftede først bekendtskab med meditation, da jeg som helt ung tog fat på japansk kampkunst.
Jeg har mediteret mere regelmæssigt siden jeg var i mine tyvere, og har de seneste ca. 7 år været elev af Erik Pema Kunsang, som har oversat mere end 70 bøger om meditation fra tibetansk til engelsk, og er en internationalt anerkendt underviser.

Når jeg ikke mediterer, er jeg optaget af yoga, kampkunst, jordbrug, familieliv og madlavning.