Yoga 1: 1

For dig der gerne vil lidt dybere ned i din egen praksis

  • Vil du have et yogaprogram skræddersyet til netop dig og din krops unikke behov?
  • Har du brug for et kærligt skub for endelig at få hul på det der med at lave yoga derhjemme?
  • Trænger du til en grundig introduktion, inden du kaster dig ud i yoga på et hold?
  • Kunne du tænke dig at dykke lidt dybere ned i yoga og koble meditation & åndedrætsøvelser til din fysiske praksis?

For mig er yoga først og fremmest en måde, hvorpå jeg kan tage hånd om mit eget liv. Igennem fysiske øvelser kan jeg arbejde med min krop og min sundhed, og igennem mentale øvelser, kan jeg arbejde med mine tanker, mit sind og min forestilling om mig selv. Men på et endu dybere plan, er yogapraksissen det sted, hvor jeg tjekker ind med mig selv – både på de gode dage og på de dårlige.

Uanset hvad du gerne vil med din yoga, vil jeg gerne hjælpe dig.

I en Yoga 1:1 session arbejder vi med præcis det, du har brug for – og det program, du får med hjem vil selvsagt være skræddersyet til dig og dine behov.

Hvorfor et “særtilbud”?

Jeg har selv dyrket yoga siden 2003, og jeg tog min første yogalæreruddannelsen i årene 2004-2006. Den er efterfølgende blevet suppleret af et hav af kurser og workshops.

Jeg har undervist i yoga i alle mulige sammenhænge; på aftenskole, i fitnessentre & yogastudier. For skoler og institutioner, på store og små virksomheder, og på kurser for mennesker med både fysiske og psykologiske udfordringer. Og jeg har skræddersyet programmer til både topchefer med stress, højt præsterende idrætsudøvere og helt almindelige mennesker med ondt i skulderen.

Nu har jeg meldt mig på en 3 årig “yoga terapeut” uddannelse for at blive endnu bedre til at arbejde med mennesker i 1:1 forløb, og derfor vil jeg gerne tilbyde dig et forløb med et skræddersyet 1:1 program til en særlig fordelagtig pris.

Åndedrættet som ressource
Praktisk 1:1

PRAKTISK 1:1

Som minimum mødes vi to gange. Inden vi mødes første gang vil jeg bede dig svare på nogle få spørgsmål, så jeg ved, hvad vores udgangspunkt er. Det er spørgsmål om, hvad det er, du gerne vil arbejde med og lidt om din generelle sundhedstilstand.

Den første session bruger vi på at sammensætte en øvelsesrække specifikt til dig. Jeg instruerer dig grundigt i hver øvelse, og korrigerer dig, når du laver øvelserne. Eventuelt optager vi video, og efterfølgende sender jeg dig øvelserne i et dokument med ord & billeder.

Anden session, som ligger ca. 3-4 uger senere er en opfølgning, hvor du får en mulighed for at reflektere over, hvordan programmet har fungeret, hvor du kan stille spørgsmål til øvelserne, og hvor vi eventuelt kan rettet til og finpudse.

Derefter kan vi lave yderligere opfølgning efter behov. Min egen lærer anbefaler, at man følger et program i 3 måneder.

Priser

Pris for 2 sessioner á 60 min. inkl. tilsendt hjemmeprogram.

For efterfølgende sessioner.

kr. 975,-

kr. 500,- pr/gang