Meditation & mindfulness

Meditation og mindfulness har været en del af min egen praksis i mange år. Jeg har modtaget undervisning af mange lærere, men særligt min personlige lærere Erik Pema Kunsang har været til stor inspiration.

Meditation og mindfulness er metoder og teknikker til at berolig sindet og kigge ind i, hvem du selv er på det aller dybeste plan.

Hvis du er interesseret i at benytte meditationsteknikker, finder vi i fællesskab en vej, der passer til dig. Er du nybegynder, er et fint at starte med en helt simpel øvelse nogle få minutter nogle gange om dagen

Jeg indtaler gerne en guidet meditation, som du kan bruge i starten. Og måske lærer jeg dig, nogle simple, fysiske øvelser, som kan understøtte processen, hvis jeg mener, det kunne være nyttigt præcis i din situation.

Hvor det skal føre hen, kommer helt an på din egen interesse; måske vil du gerne have mere ro på tankerne og stresse af, måske vil du gerne blive mere klar i forhold til din egen vej i livet, eller måske vil du gerne bruge meditation for at øge din koncentration og dit nærvær overfor andre mennesker.

Du kan læse mere om min lærer her: www.erikpemakunsang.com