Yoga

Yoga er en gammel indisk praksis, som trækker både på fysiske og mentale teknikker.

Ofte undervises yoga på et hold i et yogastudie eller måske et fitnesscenter. Men oprindeligt var yoga egentlig tænkt i en 1:1 setting, hvor læreren underviser det, som den enkelte elev har brug for.

Jeg underviser også grupper et par gange om ugen hos YogaCollective i Aarhus, men jeg er især optaget af 1:1 relationen, hvor jeg som underviser kan få lov at gå ind og sammensætte øvelser, som passer præcis til den konkrete persons ønsker og udfordringer.

Jeg er i øjeblikket under uddannelse inde for yogaterapi hos den indiske skole “Krishnamacharya Healing And Yoga Foundation”, hvorfor jeg tilbyder en særlig rabat på yoga 1:1 sessioner og  programlægning.  – det kan du læse mere om her.

1:1 relationen kommer også i spil, når jeg uddanner yogalærere. Det har jeg gjort i en årrække i forskellige sammenhænge – de sidste 4 år i et samarbejde med dygtige Lene Borresen under et koncept, vi kalder YOGAinsideOUT – vi starter uddannelse en gang om året, og holder løbende forskellige efteruddannelseskurser, retreats og andet.

Du kan læse mere om YOGAinsideOUT her.