Loading...
/En til En
En til En2020-01-09T17:36:12+01:00

En til En

“Den bedste, billigste og mest vedvarende vej til større livsglæde og selvindsigt går via en større kontakt til kroppen.”

En en-til-en session kan indeholde samtale & filosofisk refleksion, massage/briksarbejde og udarbejdelse af et skræddersyet hjemmeprogram med fysiske & mentale øvelser, som du kan bruge dagligt.

Det er vigtigt for mig at skræddersy noget til dig, som indeholder netop de elementer, du har brug for, og som hjælper dig til at arbejde hen imod det, du ønsker. Derfor starter den første session altid med en samtale, hvor vi i fællesskab sætter en retning og taler om, hvilke elementer og værktøjer, vi skal bruge.

Jeg vil gerne møde dig der, hvor du er – så vær ikke bange for at udtrykke dine tanker, behov, ønsker & eventuelle forbehold.

I mine 1:1 sessioner benytter jeg mig af følgende “værktøjer”:

Manuvision-behandling

ManuVision er et kropsterapeutisk behandlingssystem, som benytter massage, stræk og ledfrigørelse samt en kraftfuld åndedrætsteknik, som forløser spændinger i kroppen.

læs mere om manuvision behandling…

Meditations- og mindfulnesspraksis

Meditation og mindfulness kan give ro i sindet & et større nærvær –  og på et dybere plan være en vej til større selverkendelse. Jeg kan lære dig simple teknikker, som du kan tage med hjem og bruge.

læs om meditation & mindfulness…

Yoga for krop & sind

Yoga’ens teknikker kan hjælpe dig med at tage hånd om din egen sundhed – både fysiske og psykologisk. Jeg kan lærer dig simple øvelser, som du kan tage med hjem.

læs mere om yoga…

Filosofisk samtale og -refleksion

At filosofere er at stille spørgsmålstegn ved det, som kan virke oplagt, og som vi tror, vi allerede ved. Når du filosoferer, bliver du mere klar på dine ubevidste antagelser. Og det, som måske står i vejen for forandring.

læs mere om filosofisk samtale…

Yoga 1:1

Jeg er pt i gang med at fordybe mig særligt i Yoga 1:1 – derfor har jeg i en periode et særligt tilbud til dig, som gerne vil have lavet et skræddersyet yogaprogram og støttes i din egen praksis.

Det særtilbud kan du læse mere om her.