En til En

“Den bedste, billigste og mest vedvarende vej til større livsglæde og selvindsigt går via en større kontakt til kroppen.”

En en-til-en session kan indeholde massage/briksarbejde, samtale & filosofisk refleksion.

Det er vigtigt for mig at skræddersy noget til dig, som indeholder netop de elementer, du har brug for, og som hjælper dig til at arbejde hen imod det, du ønsker. Derfor starter den første session altid med en samtale, hvor vi i fællesskab sætter en retning og taler om, hvilke elementer og værktøjer, vi skal bruge.

Jeg vil gerne møde dig der, hvor du er – så vær ikke bange for at udtrykke dine tanker, behov, ønsker & eventuelle forbehold.

Nederst på siden, kan du læse om de værktøjer, jeg bruger i mine 1:1 sessioner.

manuvision behandling

Hjælp til Hjemmepraksis

Terapi og behandling kan selvfølgelig hjælpe på meget, men du kan også gøre meget for selv at støtte op om den forandring, du ønsker at skabe.

Udover 1:1 sessioner, hjælper jeg dig også gerne med at lægge et program med øvelser, som passer lige til dig: Det kan være med fokus på fysisk træning og/eller med fokus på meditation & mentale øvelser.

I forbindelse med en 1:1 session giver jeg dig gerne en øvelse eller to med hjem, som du kan gøre brug af, men hvis du ønsker det, kan vi også sætte tid af til decideret at lave et program på fx. 10-15 minutter eller et længe på 60-90 minutter, som du kan lave dagligt, et par gange om ugen, eller lige når du har lyst og følger behov.

Og inden du nu helt mister pusten, så hør lige en gang: At træne selv skal starte et sted, og det er super godt at starte med noget, som du kan bruge 5 minutter  – eller bare 2 minutter –  på en gang imellem: Det er overskueligt, det er realistisk og det er 100% sikkert også med til at skabe en forandring!

Manuvision-behandling

ManuVision er et kropsterapeutisk behandlingssystem, som benytter massage, stræk og ledfrigørelse samt en kraftfuld åndedrætsteknik, som forløser spændinger i kroppen.

læs mere om manuvision behandling…

Meditations- og mindfulnesspraksis

Meditation og mindfulness kan give ro i sindet & et større nærvær –  og på et dybere plan være en vej til større selverkendelse. Jeg kan lære dig simple teknikker, som du kan tage med hjem og bruge.

læs om meditation & mindfulness…

Yoga for krop & sind

Yoga’ens teknikker kan hjælpe dig med at tage hånd om din egen sundhed – både fysiske og psykologisk. Jeg kan lærer dig simple øvelser, som du kan tage med hjem.

læs mere om yoga…

Filosofisk samtale og -refleksion

At filosofere er at stille spørgsmålstegn ved det, som kan virke oplagt, og som vi tror, vi allerede ved. Når du filosoferer, bliver du mere klar på dine ubevidste antagelser. Og det, som måske står i vejen for forandring.

læs mere om filosofisk samtale…